Mesaje de furie ale italienilor la adresa celor trei gorjeni din Dragoteşti care fac parte din banda care a torturat doi medici în Italia. FOTO suspecţi

Trei din cei patru tineri care au torturat o familie de medici în Italia sunt din Gorj, comuna Dragoteşti. Este vorba de fraţii Constantin Aurel Turlică, de 22 de ani și Cosmin Ion Turlică, de 20 de ani. Al treilea le este verişor: Ion Aurel Ruşeţ, de 25 de ani. Cei trei erau la muncă în Italia sau cel puţin aşa ştiau familiile lor. La Dragoteşti rudele au rămas înmărmurite când i-au văzut pe cei trei la ştiri. Mama celor doi fraţi chiar a leşinat pentru că îi ştia plecaţi la muncă şi nu la furat. Unul dintre cei trei, Aurel Turlică, venise în luna august la Târgu Jiu pentru a-şi obţine permisul auto. La începutul lunii septembrie a revenit însă în Italia.

Au fost prinşi imediat

Cei patru tineri au torturat familia celor doi medici. Soţia medicului pensionar, de 69 de ani, s-a ales cu o ureche tăiată. Ulterior, victimele au cedat şi le-au spus bandiţilor unde ţin banii. Asupra celor trei tineri a fost găsită suma de 3.400 de euro. Suspecţii au fost ridicaţi din trafic. Intenţionau să se întoarcă în România şi să scape de carabinieri. În timpul jafului suspecţii au folosit cagule şi cuţite. „Carlo Martelli, chirurg în vârstă de 69 ani și președintele asociației locale pentru persoane cu handicap Anffas, și soția lui Niva Bazzan, sunt internați acum în spital. Soțul are multiple fracturi, multe la față, de la pumnii primiți pentru a spune unde este seiful. Soției sale, bandiții i-au tăiat o ureche, pentru a indica seiful. Seif care nu există. Doctorii au făcut totul pentru a reatașa bucata de ureche tăiată, dar în zadar”, au precizat autorităţile italiene în presa din Peninsulă. Unul din cei patru este dat în urmărire de autorităţile poliţieneşti. Ar fi tot român şi are 26 de ani. „Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!”, a scris Matteo Salvini, ministrul de Interne italian.

Mesaje distrugătoare pentru cei trei români de la italieni

Pe pagina de socializare a lui Aurel Turlică sunt acum zeci de mesaje pline de furie din partea unor cetăţeni italieni, dar şi români.

Elena Nusha Iovu: Jigodii penale ce sunteti! Ne faceți de ras cu hoțiile voastre si ati băgat o familie in spital! Sper sa nu mai ieșiți din pușcărie niciodată, pt toate furturile in case si tot răul care ati facut acelor nevinovați! Sa vi se taie si vouă degetele, urechile si to ce va poate mutila pe viața, ireversibil!

Daniele Giuffrida: Figli di puttana dovete morire in carcere

Daniele Giuffrida: Tutta la tua famiglia a pedate nel culo in romania facchini e pezzi di merda

Elena Nusha Iovu: Purtroppo, non possono essere espulsi, soprattutto se zingari! Non si può essere razzisti, cioè, contro i criminali! Saprei io cosa fare a questi pidocchi! Non meritano più di vedere la luce, sono capaci di uccidere, se non l’hanno già fatto! Mostri che non potranno mai essere recuperati!

Daniele Giuffrida: Più che altro me la prendo con quella lurida di sua mamma che lo ha mesos al mondo

Daniele Giuffrida: Rumeno di merda muori in carcere

Raimondo Raimondi:  i tipici rumeni forti con i deboli e deboli con i forti, bastardi nel DNA, etnia da cancellare. ma non tutto di loro è da buttare, gli organi ad esempio (cuore, cornee, reni, polmoni ecc.) potrebbero essere utili ad altri; in un mondo ideale glieli espianterebbero a favore di altri per compensare le loro malefatte

Alessio Alexandru: Pușcăria te mănâncă acum!!!!

Aldo Nappa: Marcite in galera e soffrite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com