CEO, locul 94 în topul celor mai valoroase 100 de companii din România, realizat de Ziarul Financiar

Complexul Energetic Oltenia a reuşit să intre în top 100 companii din România în anul 2018. Clasamentul a fost realizat de Ziarul Financiar şi include cele mai valoroase companii din România. Prima poziţie este ocupată de Petrom, iar a doua de Hidroelectrica, tot companii energetice. Locul al treilea este deţinut de Romgaz SA.

Complexul Energetic Oltenia a reuşit să intre în top 100. Valoarea companiei pe 2018 este de 259 de milioane de euro. Dinamica de creştere raportat la 2017 este de 14%.

Locul al 19 şi în Top 300 companii realizat de Capital

TOP 300 COMPANII realizat anual de revista Capital reprezinta un mod de recunoastere a meritelor celor care dezvolta cu adevarat Romania: companiile. Revista Capital activeaza de 26 de ani, fiind prima publicatie economica din mass-media romaneasca.

In clasamentul realizat s-a luat in calcul cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, precum si evolutia din ultimul an a indicatorilor financiari. Revista Capital mentioneaza ca cele 300 de companii din top reprezinta jumatate din PIB-ul Romaniei. Dintre acestea, 20 de companii au ca obiect de activitate productia, transportul, distributia sau comercializarea de energie electrica.

In TOP 300 COMPANII – 2018, CE Oltenia se situeaza pe locul 19, respectiv pe locul 6 in clasamenul companiilor din sectorul energetic. De asemenea, pentru profitul net inregistrat in anul 2017, CE Oltenia ocupa locul 42 in topul celor mai profitabile companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com