CEO a anunţat oficial programul de lucru de sărbători

Complexul Energetic Oltenia anunţă cine va lucra şi cine nu va lucra de sărbători dintre angajaţi. De asemenea, compania precizează că are disponibile pentru funcţionare toate blocurile energetice.

„În perioada 25 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018, pentru mentinerea functionarii centralelor CE Oltenia la parametrii angajati si, implicit, pentru asigurarea consumurilor de carbune aferente, programul de lucru in cadrul companiei va fi urmatorul: in zilele de 25 decembrie, 26 decembrie, 1 ianuarie, 2 ianuarie care sunt zile de sarbatoare legala, personalul din activitatea energetica va lucra continuu, iar personalul din activitatea miniera de productie si livrari carbune va lucra din data de 26.12.2017-schimbul I pana in data de 31.12.2017-schimbul I si va relua serviciul pe data de 2.01.2018 -schimbul I”, potrivit unui comunicat de presă al CEO.

Toate grupurile energetice sunt disponibile

Totodată, în zilele de 27, 28, 29 decembrie, personalul TESA operativ si mentenanta va putea beneficia de concediu de odihna sau de recuperari, iar un numar minim necesar de personal din cadrul Executiv CE Oltenia va fi programat conform graficelor de lucru pentru asigurarea suportului operational pe domenii de activitate. Pentru perioada sarbatorilor de iarna 2017-2018, CE Oltenia are toate grupurile energetice disponibile, programul de functionare derulandu-se cu respectarea  solicitarilor Dispecerului Energetic National.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com