Cea mai bogată garnitură de parlamentari de Gorj intră în pâine! În pâinea poporului.

Parlamentarii de Gorj depun jurământul înainte de Crăciun. Întrebarea este dacă  parlamentarii bogați au ajuns în parlament să devină și mai bogați?! Cert este că gorjenii au trimis în parlament cea mai bogată garnitură de parlamentari pe care i-a avut Gorjul în ultimii peste 30 de ani, cel puțin. Este clar că în Legislativ nu mai ajunge orice sărăntoc pus pe liste de marile partide. Poate la un partid mai mic să se mai întâmple lucrul acesta. S-a mai întâmplat în trecut.

De data aceasta, liberalii și social-democrații au pus pe liste oameni bogați și foarte bogați, semn că în Gorj se trăiește bine sau cel puțin de către unii. Liberalii au pe listă doi oameni de afaceri foarte bogați. Este vorba de milionarii Ion Iordache și Dan Vîlceanu. În spatele lor se află Gigi Pecingină, care nu excelează la avere, dar în ultimii ani a văzut cum veniturile îi cresc abundent, date fiind funcțiile pe care le-a ocupat cu ajutorul partidului.

La PSD pe listă este un om de afaceri bogat, Mihai Weber și un notar la fel de bogat, Claudiu Manta. În spatele lor se află Ion Cristinel Rujan care nu o duce rău, deși a lucrat la stat tot timpul. Lista parlamentarilor gojeni este completată cu Radu Miruță, de la USR, care nu este nici el printre cei mai săraci dintre gorjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com