Caragea anunță controale de la ANAF și Curtea de Conturi, la PSD! Vezi motivul

Viorel Caragea a făcut acest anunț pe pagina sa de socializare, iar principala problema ar fi legata de sponsorizări și cum au fost plătite cotizațiile:
„Senzațional!
Deranj MARE în PSD!
Doamna Silvia M., pionul principal al lui Cârciumaru la capitolul bani pentru partid este foarte agitată.
După ce ani de zile miile de membri PSD nu și-au plătit cotizațiile și ea le-a tăiat chitanțe doar unora dintre ei după culoarea ochilor și pe banii primiți de la firmele de partid este foarte stresată și speriată.
Doamna Silvia s-a destăinuit la o prietenă A. că o oarecare instituție a statului de drept a întrebat-o care este situația cu sponsorizările, banii de campanie și banii de cotizații.
Miile de membrii PSD cu care se laudă Cârciumaru nici nu știu unde se află casieria dotată cu casă de bani și gratii pentru că ea nici nu există la PSD.
Domnule senator, de gratii nu este problema că sunt pe Alecsandri suficiente.
Va fi foarte interesant când doamna va începe să scrie și altceva decât chitanțe servite. Are experiență juridică în familie.
Dragi gorjeni întrebați-vă pesedeii de lângă voi de ce nu și-au plătit cotizațiile și cine le-a plătit în locul lor.
Curtea de conturi și anti frauda vor face niște rapoarte interesante.
Florinele fii pregătit.
P.S.: Și la bijuterii trebuie geam antiglonț și gratii. Bubulina bijutereasă nr.1 a județului nu respectă asta.
Dacă tot vorbim de demisii, solicit eu DEMISIA lui Cârciumaru pentru că luni de zile a folosit mașina primăriei să-l plimbe la București și prin Tg-Jiu la interese personale, ” a scris Caragea pe Facebook.

One thought on “Caragea anunță controale de la ANAF și Curtea de Conturi, la PSD! Vezi motivul

  • 29 septembrie 2017 la 6:25
    Legătură permanentă

    Urîtă treaba…sincer… sunt plecat din Tg Jiu de ceva ani… dar aproape zilnoc citesc presa locala…atata rautate si falsitate nu s a mai văzut . Dl. Caragea, de unde stie cine pe cine controleaza? Cind se plimba pe insulita cu fostul primar erau ca doi cocosei..acum se războiesc… domnilor ati uitat chefurile care le faceati impreuna? Adevarat doar in zona noastră se poarta…de ce sa nu moara si capra vecinului…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com