Concurs de cerut demisii din Primăria Târgu Jiu! Vizaţi, primarul şi un viceprimar! „Vezi cine e prostului satului”

Lupta dintre primarul liberal Marcel Romanescu şi PSD este din ce în ce mai evidentă, iar situaţia s a înrăutăţit de când PNL a prezentat un raport al ANAF, în care se spune cum au fost cheltuiţi ilegal banii primăriei pe vremea lui Florin Cârciumaru, pentru că ar fi vrut să nu se afle. Nu au uitat acel episod nici astăzi, iar un consilier local i a cerut din acest motiv demisia lui Marcel Romanescu. Viorel Caragea ameninţă şi el cu dezvăluiri despre unul dintre viceprimari şi spune că îi va cere demisia.

Cel care a dat tonul cererilor de demisii este consilierul Mihai Gherghe. I a transmis lui Marcel Romanescu că de când este în primărie ies multe hârtii în afara instituţiei şi i a cerut demisia. Romanescu spune că a fost ales de oameni şi nu are de gând să plece de la primărie. Colega de partid a primarului, purtătorul de cuvânt , Denisa Şuţă, a avut şi ea un mesaj pentru Gherghe. „Prostul satului, și în trecut și acum, îşi câştigă atenţia, îşi face “reclamă” gratuită, pentru că deține un talent nestăpânit de a ieși în evidență, fără voia lui,” a scris Şuţă pe Facebook.

Acuzaţie gravă

Fostul şef al IPJ Gorj, Viorel Caragea, a anunţat pe o reţea de socializare că va cere demisia unuia dintre viceprimari. „Zilele viitoare voi cere public demisia unuia din viceprimarii orașului nostru și sper că și-o va da. Cu regret vă spun dragi târgujieni că atunci când am ieșit la luptă nu mi-a fost frică de Cârciumaru și gașca lui de fini, netonți și grupurile de interese din jurului lui.  Domnul primar m-a atacat la insistențele fratelui său Georgel pus de marele senator. Astăzi am aflat că Romanescu și cei din jurul lui îl fac pe Ciocioi Robert trădător, el fiind vinovat de faptul că George transmite multe informații la PSD.Ii recomand fericitului primar să se intereseze câte chei are ușa de la birou și din spate apoi să tragă concluzii.“

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com