Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 19 OCTOMBRIE 2018, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI“.

Această acţiune reprezintă o oportunitate pentru solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de ofertele de locuri de muncă în judeţ dar şi în Uniunea Europeană, de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, de a se reorienta profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare.

Bursa se adresează în principal absolvenţilor unei forme de învăţămant, promoţia 2018, care încă nu şi-au găsit un loc de muncă şi care au şansa de a intra pe piaţa muncii, dar şi altor categorii de persoane care sunt în căutarea unui loc de muncă.

În vederea informării atât a celor interesaţi în mod direct ( tineri absolventi, someri, agenţi economici ) cât şi a opiniei publice din judeţ despre organizarea acestei burse a locurilor de muncă, va fi realizată o campanie de mediatizare prin apariţii radio-televizate pe posturile locale şi regionale audio video precum şi prin publicarea în massmedia scrisă locală şi regională a unor comunicate de presă.

Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la acestă acţiune.

Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com