Boza: Mai am trei ani de contract la CEO

Cu toate că a declarat că este dispus să plece în orice moment de la conducerea Directoratului, Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a precizat că mai are trei ani din contractul de mandat: „Eu am un contract de mandat pe patru ani. Eu mai am 3 ani de contract la Complexul Energetic Oltenia”, a spus Sorin Boza la Accent TV.

Dacă se retrage, va rămâne în Directorat

Sorin Boza a precizat că dacă va pleca de la conducerea CEO va rămâne totuşi în  Directorat, ca simplu membru. „Dacă vrea să vină cineva mă retrag membru în Directorat şi stau şi eu liniştit. A fost un an foarte greu. A fost cel mai greu an din viaţa mea. Nu a venit Boza să salveze CEO, eu am avut şansa să conduc această echipă. Nu am aterizat aici de pe altă planetă, ci am găsit o echipă. Eu am implementat tot ce am dorit la CEO. Am implementat sistemul de management. Am implementat sistemul de evaluare a personalului”, a menţionat şeful Complexului Energetic Oltenia.

One thought on “Boza: Mai am trei ani de contract la CEO

  • 18 decembrie 2017 la 23:20
    Legătură permanentă

    Bai Boza, tu esti un idiot care se lauda! La cum a fost anul asta pentru CEO soacra-mea il manageria mai bine, ddar tu ai avut grija sa-ti protejezi scaunul prin multumirea tuturor care au cerut cate ceva ( Partide, sindicate …etc:) Dovada e modul in care functioneaza in ultimul timp grupurile din Turceni, Isalnita si Craiova, ba in pornire ba in oprire. Nu asa se face energia, dar la ce caricaturi de directori ai nu trebuie sa mire pe nimeni.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com