Bărbat arestat pentru că a încălcat dispoziţiile magistraţilor

Un gorjean a fost arestat, pentru că nu a respectat dispoziţiile luate de procuror într-un dosar în care suspectul era vizat. Astfel, la data de 23 decembrie 2017, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de un localnic, de 57 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de un bărbat, de 44 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ulterior, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, procurorul de caz a dispuns luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, faţa de acesta, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au constatat faptul că cel în cauză a încălcat prevederile controlului judiciar şi a săvârşit, în această perioadă, o altă infracţiune, fapt pentru care au propus arestarea preventivă a acestuia, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgu Cărbuneşti a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 zile începând cu data de 05 ianuarie a.c..

La data de 09 ianuarie a.c., ca urmare a admiterii contestaţiei Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti, de către Tribunalul Gorj, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului, de 44 de ani, pentru 30 de zile.

În baza mandatului de arestare preventivă acesta a fost depus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, ulterior fiind transportat la Spitalul Jilava.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com