Bărbat arestat la domiciliu în cazul tinerei înjunghiate în scara blocului!

În urma continuării cercetărilor în cauza privind agresiunea săvârșită la data de 10 septembrie a.c., de persoane necunoscute asupra femeii de 27 de ani, din comuna Runcu, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în infracțiunea de tentativă la vătămare corporală.

La data de 11 septembrie a.c., au fost extinse cercetările și cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Astfel, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de aducere față de un bărbat, de 42 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, iar, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Pe parcursul cercetărilor, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din tentativă la vătămare corporală în vătămare corporală.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat două persoane, respectiv un bărbat, de 42 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești și o femeie, de 36 de ani, din comuna Scoarța, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, fiind prezentați Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Față de bărbatul de 42 de ani, instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar față de femeia de 36 de ani, s-a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com