Bălăeţ merge la instanţă pentru a fi pus în funcţie la CSM. Sătul de politicieni şi de umilire publică

În ciuda anunţurilor publice ale ALDE Gorj, Robert Bălăeţ a decis să apeleze la instanţa de judecată pentru a fi numit în funcţia de manager al Clubului Sportiv Municipal. Proiectul iniţiat de primarul din Târgu Jiu nu a obţinut votul nici la ultima şedinţă a Consiliului Local, iar umilirea publică a lui Bălăeţ continuă. Acesta, deşi a câştigat concursul pentru postul de director, nu este numit în funcţie.

Promisiunile ALDE

„Scandalul din Consiliul Local Tg-Jiu a ajuns la final după ce consilierii ALDE au inițiat un proiect de hotărâre prin care primarul Marcel Romanescu este cel împuternicit să semneze contractul de management pentru Clubul Sportiv Muncipal.

Proiectul ALDE, susținut de PSRO și PSD, a trecut la vot. Din acest moment, primarul Marcel Romanescu ar trebui să semneze urgent contractul de management pentru CSM și să facă toate demersurile pentru a asigura buna funcționare a acestei noi instituții.

Orașul are nevoie de un CSM funcțional, copiii din Tg-Jiu merită să aibă acces la pregătire sportivă!

ALDE Gorj, prin președintele Ion Iordache, continuă să facă toate demersurile pentru a asigura buna funcționare a consiliilor locale din județ, indiferent de culoarea politică sau atitudinea celor care inițiază proiecte care ar putea aduce plus valoare comunităților locale.”, potrivit unui comunicat al ALDE Gorj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com