CEO achiziţionează servicii de asistenţă juridică internaţională în valoare de 680.000 de lei în dosarul Alstom

Complexului Energetic Oltenia a aprobat achiziţia de servicii de consultanţă, asistenţă şi reprezentare a intereselor societăţii la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Paris, în urma cererii depuse de compania Alstom Power Italia şi G.E. Infrastructure Romania SRL. Directoratul CEO organizează o licitaţie privind achiziţia serviciilor de consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare, respectiv a unei case de avocatură specializată în arbitraj internaţional. Licitaţia va avea loc pe 20 martie la sediul CEO şi are o valoare de 680.000 de lei. Casa de Avocatură care va obţine contractul va reprezenta CEO în procesul internaţional respectiv.

Cererea de arbitraj internaţional ar viza cel mai probabil licitaţia pentru reabilitarea grupului energetic 7 de la Işalniţa. Contractul a fost atribuit firmei Romelectro, însă ALSTOM a depus mai multe contestaţii soluţionate favorabil.

Contractul a fost de 24 de milioane de lei. Anul licitaţiei a fost 2015.

Dacă reabilita grupul energetic cu Romelectro, Complexul energetic economisea un milion de euro. Alte criterii din caietul de sarcini le erau însă favorabile celor de la Alstom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com