Autocarele pentru minerii de la Roşia-Rovinari, închiriate prin negociere fără invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare

Autocarele cu tot cu şofer pentru minerii de la Exploatarea Minieră de Cariere Roşia-Rovinari vor fi închiriate fără o procedură concurenţială de ofertare. Este vorba de un contract pe doar două luni de zile pentru care a fost alocată o sumă importantă. Cuantumul acesteia depăşeşte 1,6 milioane de lei. Astfel, vor fi închiriate de luna aceasta autocare şi autobuze cu tot cu şofer pentru transportul minerilor de la Exploatarea Minieră de Cariere Roşia-Rovinari. Este vorba de transportul de la domiciliu la locul de muncă şi retur.

Contract pe durată limitată

Faptul că este vorba de un contract pe o durată redusă de timp, respectiv două luni de zile, a făcut ca suma pentru închirierea mijloacelor de transport respective să nu fie una mare. Astfel, s-a apelat la negocierea cu un operator de transport fără o invitaţie prealabilă la o procedură concurenţială de ofertare. Adică se va putea încheia un contract preferenţial. Plata serviciilor se va face prin ordin de plată sau prin alte modalităţi cunoscute sau prin compensare cu energie electrică. Atribuirea contractului va avea loc pe 12 februrie, de la ora 09,00, la sediul Complexului Energetic Oltenia, din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com