Cât costă transportul navetiştilor CEO din Craiova la Târgu Jiu

Angajaţii care fac naveta de la Craiova la Târgu Jiu vor beneficia în continuare de servicii de transport din partea Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de personalul TESA care va avea asigurate şi în perioada următoare servicii de transport de la domiciliu la locul de muncă şi de la locul de muncă la domiciliu. Licitaţia pentru încredinţarea contractului este programată în ultima zi a lunii mai.

Ce buget este prevăzut pentru transportul navetiştilor din Craiova

Valoarea estimată a bugetului pentru navetiştii din Craiova este de 423.885 lei. Contractul care va fi încheiat va viza închirierea de vehicule de transport persoane cu şofer. Va fi încheiat un contract şi pentru traseul Motru – Târgu Jiu.

„Denumire contract: Prestarea serviciului de transport personal la si de la domiciliu la locul de munca si retur”, pentru salariatii CEO (2 loturi): – Lot 1: Servicii de transport salariati la si de la domiciliu la locul de munca si retur, pe traseul Craiova -Tg. Jiu ; – Lot 2: Servicii de transport salariati la si de la domiciliu la locul de munca si retur, pe traseul Motru -Tg. Jiu ; Locul principal de prestare: S CEO SA -Sediu, loc.Tg. jiu, jud. Dolj . Valoarea estimata fara TVA: 324,885.6 RON”, potrivit documentaţiei întocmită de Complexul Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com