Weber visează urât, cum că nu el va fi viitorul şef al PSD Gorj

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, este din ce în ce mai trist în ultima perioadă. Nu îi mai ies pasenţele şi încearcă pe toate căile să afle cine va fi viitorul preşedinte al PSD Gorj. Florin Cârciumaru pare total ieşit din cărţi pentru un nou mandat de preşedinte al PSD Gorj, însă Cârciumaru a înviat de mai multe ori în politică, decât a reuşit Weber să dea bacşiş.

Poate că soarele străluceşte pentru Cosmin Popescu

Visul urât al lui Weber este că va rămâne mereu secundul în partid şi nu va avea şansa de a fi întâiul baron al partidului la care vin să se adape după funcţii mai micii sau mai marii financiar din PSD. Este o imagine care îi dă fiori reci lui Weber şi, când se trezeşte din somn, îl sună pe Cosmin Popescu să îi spună că îl va susţine pentru postul de preşedinte sau pentru cel de secund. Semn că Weber nu mai este sigur nici pe postul de executiv.

Talpa partidului nu poartă pantofi de piele

Weber nici nu are legătură cu baza partidului şi, în afară de bani, nu se poate baza pe nimeni la alegerile de anul viitor. Cosmin Popescu, în schimb, cu chipul său de puber neîntinat, poate să strângă mult mai rapid voturile colegilor de partid, mai ales că are pregătit pentru primari, în următorul an, pixul cu multe zerouri. Un pix legendar. De la el se trage chestia cu „Nu te doare nici în pix”.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com