Victor Ponta, deputatul care pendulează

Un deputat de Gorj, Victor Ponta, a ajuns marele perdant al politicii din România. Cum cu județul Gorj nu are niciun fel de treabă în calitatea sa de ales al gorjenilor, lumea ar crede că e implicat în politica de nivel înalt la București. Acolo nici el nu mai știe ce planuri are în cap, seara, când pune capul pe pernă, și ce amețeală de idei i se naște dimineața. Cert este că mai răzgândeanu decât Victor Ponta și mai neloial nu există politician în România.

Principiile sale sunt adaptabilitatea la context. Este ideea sa de bază în viața politică. O dovadă a instabilității sale de caracter este situația partidului pe care îl conduce în momentul de față. Unii hăis și alții cea. Se întreabă alegătorii care era echipa de la Pro România la înfiinarea partidului și care este cea de acum.

Victor Ponta pendulează între Pro România și PSD. Indecizia sa politică vine din dorința de a fi cu fundul între luntrii și mereu e cu turul pantalonilor ud. Vrea imaculat la Pro România, dar și de la PSD așteaptă un semn, să revină șef peste socialiștii săi dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com