Un senator de Gorj, atac violent la adresa ministrului Energiei

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a lansat un atac violent la adresa foștilor săi colegi din PNL. Princpala țintă a parlamentarului este ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acesta nu prezintă soluțiile necesare pentru a reduce prețurile din sectorul energetc, după cum se menționează într-o postare.

„După presiunea pe care am pus-o toți pe guvern pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze, coaliția a promis o ordonanță de urgență. Deși textul propus nu rezolvă decât parțial problema, coaliția toxică PSD-PNL nu reușește (sau nu vrea) să o adopte! În timp ce ei se ceartă și trag de timp, oamenii se confruntă cu o situație greu de îndurat.

  1. Energie

Statele europene se confruntă cu probleme asemănătoare, dar guvernele lor au adoptat imediat măsuri în așa fel încât oamenii să nu fie sufocați de facturi. De câteva luni, PSD și PNL se prefac public că adoptă măsuri care să plafoneze prețurile, simulează grija față de oameni, în timp ce la bugetul de stat merg sume uriaşe din buzunarul românilor.

  1. Carburanți

Prețul barilului scade în fiecare zi, statele europene au plafonat prețul la pompă, totuși românii plătesc 8-9 lei/litrul! PSD și PNL se vaită pe toate posturile de televiziune, anunță controale la furnizori, deși puteau rezolva problema din prima zi cu un simplu act normativ (vezi Polonia, Slovenia, Ungaria, Franța, Portugalia, Irlanda, Ungaria,  etc).

!!!Sunt state care au plafonat prețurile chiar și la alimentele de bază, în timp ce la noi speculanții fac averi pe spinarea muncită a românilor!

PSD-PNL, nu vă mai răbdăm! Voi interpela premierul și „geniul” care zace în fruntea ministerului energiei să ne spună în Senat de ce sunt ticăloși și ei și frații lor de coaliție!

Dacă nu știți cum să rezolvați problema, copiați de la vecini! PSD, amintește-ți ce ai promis românilor când ai intrat la guvernare!”, conform unei postări a senatorului Ion Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com