Un consilier local din Drăguțești a fost reținut pentru furtul a două motoare de ambulanță

Un consilier local din Drăguțești, Gorj, a fost reținut luni pentru că ar fi furat din curtea primăriei două motoare de ambulanță.

 „Astăzi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au descins la o locație de pe raza localității Drăguțești, fiind vizată o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din localitate, ocazie cu care au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor două motoare având cutiile de viteze aferente şi mai multe componente şi subansamble auto, despre care există suspiciunea rezonabilă ca provin din săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul ca bunurile ar fi fost sustrase în perioada septembrie – octombrie 2017, de la două autospeciale inscripţionate cu textul ,,Ambulance”, aflate în curtea Primăriei Comunei Drăguţeşti.
Bunurile ridicate cu ocazia percheziţiei au fost predate Primăriei Comunei Drăguţeşti, până la finalizarea cercetărilor, prejudiciul ridicându-se la peste 200.000 lei.”, potrivit IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com