Umilită: Mama Luizei, tânără ucisă în Caracal, adusă la detectorul de minciuni, la Târgu Jiu

Mama uneia dintre tinerele care au dispărut la Caracal a fost umilită de anchetatori, fiind adusă la Târgu Jiu, la detectorul de minciuni. Este vorba de mama Luizei Melencu, de 19 ani, dispărută în luna aprilie. Fata a fost văzută ultima dată în luna aprilie a acestui an, la Caracal. Mama tinerei a spus că a fost efectiv purtată pe drumuri de anchetatorii DIICOT care au trimis-o inclusiv la detectorul de minciuni la Târgu Jiu, pentru a se culege noi informații, în funcție de răspunsurile date de femeie. Bunicul şi mama Luizei Melencu au revenit sâmbătă, 27 iulie, la poarta casei lui Gheorghe Dincă, suspectul arestat pentru viol şi trafic de minori.

Bunicul este cel care a vorbit ultima dată cu Luiza, fata de 19 ani venită la mijlocul lunii aprilie în Caracal, din localitatea de domiciliu, Dioşti, judeţul Dolj (aflată la câţiva kilometri distanţă), pentru a retrage de la bancomat o sumă de bani. Fata i-a spus la telefon că nu a reuşit să retragă banii şi că se întoarce. A fost ultimul apel. După o oră, văzând că nu a ajuns acasă, bunicul a sunat-o, însă fata nu i-a răspuns. A revenit câteva ore la rând cu telefoanele, doar că după ora 20,00 telefonul s-a închis. Mama fetei lucra la acel moment în Anglia şi trimitea bani familiei.

Bunicul Luizei a spus că, cel mai probabil, după cele descoperite în „casa groazei“ (respectiv oseminte calcinate, despre care s-a presupus că ar fi umane, însă pentru care sunt aşteptate însă probele de laborator), este vorba despre o reţea de trafic de organe. Bărbatul crede că Gheorghe Dincă n-ar fi altceva decât un cărăuş plătit al reţelei şi că ar avea complici. „Cărăuş plătit, asta este. Nu e capabil ăsta să decimeze un om, să-i oprească un organ. Pe-ăsta l-au pus în faţă, pe nenorocitul ăsta, nu-l ajută pe-ăsta mintea, altele sunt…, alte interese. E o reţea, reţea de trafic de organe“, a acuzat bărbatul. Legătura cu dosarul Alexandrei Măceşanu. Anchetatorii aveau la un moment dat indicii că fata ar fi fost recrutată pentru a fi exploatată sexual. Ambele fete au fost ucise însă de criminalul din Caracal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com