Tinerii din Gorj combat comportamentele deviante alături de copii din Spania şi Croaţia

Youth4traditions, Youth4Europe este un nou proiect care va fi implementat de către Asociația Scout Society din Targu-Jiu în perioada 01.05.2018 – 30.04.2019, în parteneriat cu două organizații din Spania (GRUPO SCOUT ERYTEEIA) și Croația (Odred izvidjaca pomoraca Posejdon). Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+.

În cadrul proiectului va fi organizată o vizită de pregătire (29-30.06.2018) și un schimb de tineri (07-16.09.2018). Vizita de pregӑtire ce va avea loc zilele urmӑtoare va oferi posibilitatea tuturor partenerilor de a se implica direct în pregӑtirea proiectului, în cadrul acesteia fiind planificate toate aspectele legate de schimbul de tineri ce va avea loc în luna septembrie.

Scopul proiectului este de a promova o Europă unită, multiculturalitatea, toleranța prin meșteșuguri și diminuarea comportamentelor deviante, precum este bullying-ul în rândul tinerilor. Obiectivele proiectului sunt: însușirea prin meșteșug a beneficiilor unei societăți multiculturale în rândul a 57 de tineri din cele 3 țări partenere: Croația, Spania și Romania; combaterea comportamentelor deviante (bullying) a tinerilor din cele 3 țări europene și promovarea toleranței în comunitățile din Split, Târgu-Jiu și San-Fernando; explorarea culturii meșteșugărești din Romania de către tinerii din organizațiile partenere; dezvoltarea abilităților de cooperare într-un mediu internațional și obținerea competențelor în ceea ce privește principiile și valorile europene a participanților din cadrul schimbului de tineri.

Tinerii interesați de a participa în cadrul schimbului de tineri al proiectului, pot aplica prin intermediul formularului de aplicare ce va fi disponibil în curând pe site-ul (www.scoutsociety.ro) dar și pagina de facebook a asociației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com