Sute de branșamente ilegale la rețeaua de apă și canal din Târgu Jiu

Aparegio Gorj anunță faptul că, în urma verificărilor efectuate în ultima perioadă de personalul din cadrul Compartimentului Detectare pierderi și fraude din Sistem ,s-au constatat branșări fără forme legale la rețeaua publică de apă și canalizare la un număr de 232 de locații din municipiul Târgu-Jiu.

Având în vedere art. Articolul 46^1, lit. a) din Legea serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51 din 8 martie 2006 republicată, cu modificările și completările ulterioare: ”Constituie infracțiune în domeniul serviciilor de utilități publice și se pedepsește potrivit prevederilor Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările și completările ulterioare, dacă sunt săvârșite cu intenție, următoarele fapte:a) furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă;”,operatorul a transmis situația cu utilizatorii care au fost depistați branșați/racordați ilegal la sistemul public de alimentare cu apă către Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, instituție abilitată să efectueze verificări.

„Pe această cale, facem din nou apel către toți utilizatorii care se regăsesc în situația mai sus menționată să intre in legalitate prin incheierea contractelor/ actelor adiționale pentru serviciul de apă și canalizare cu Aparegio Gorj.

Controalele Compartimentului Detectare pierderi și fraude din Sistem vor continua în toata aria de operare a Companiei de apă și canalizare.”, potrivit unui comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com