Sondaj inedit lansat în rândul minerilor şi energeticienilor din CEO

Unul din sindicatele din Complexul Energetic Oltenia(CEO) a lansat pe o reţea de socializare un sondaj în rândul angajaţilor companiei. Este de fapt o întrebare legată de calitatea managementului de la înfiinţarea colosului energetic şi până în prezent. Minerii şi energeticienii au de răspuns la următoarea întrebare lansată de Sindicatul Liber EMC Roşia, pe propria pagină de socializare: „Care dintre directorii generali care au fost la conducerea CEO credeți că au făcut cele mai drastice tăieri de salarii și de drepturi, și cele mai mari abuzuri și discriminări, salariaților din compania noastră?”, potrivit postării Sindicatului Liber EMC Roşia, din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Mulţi specialişti, puţini manageri

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia ar avea de ales între următoarele nume care s-au aflat la conducerea companiei, din 2012 încoace. Este vorba de: Constantin Bălăşoiu, din Craiova. Acesta a fost primul manager al Complexului Energetic Oltenia. A urmat Laurenţiu Ciurel, care a condus cel mai mult societatea producătoaare de energie electrică şi lignit. Ciurel a fost singurul manager înlocuit din funcţie ca urmare a rezultatelor economice slabe înregistrate. Este vorba de trei ani consecutivi de pierderi. Au urmat mandate pentru Laurenţiu Ciobotărică, specializat pe partea de finanţe şi Ionel Ilie, specialist în vânzări de energie. Actualul manager, Sorinel Boza pare să fie şi cel mai apreciat de sindicalişti, dintre toţi dintre cei care au condus compania.

Andrei Pavel

2 comentarii la „Sondaj inedit lansat în rândul minerilor şi energeticienilor din CEO

 • 16 octombrie 2017 la 13:06
  Legătură permanentă

  Sondajul e irelevant! Boza beneficiaza de o perioada in care s-a cerut energie pe carbune fata de perioada lui Ciurel. Ghinionul e ca desi s-a cerut energie si s-a produs a fost vanduta prost si nu prea se vad rezultate.

  Răspunde
 • 18 octombrie 2017 la 13:20
  Legătură permanentă

  Cum sa compari pe Ciurel, sau chiar pe Balasoiu, cu Boza?? Pai Boza nici nu exista in energie. Fara Ciurel CEO era in faliment inca din 2013, nu se pot compara situatiile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com