Se rupe majoritatea în CL Târgu Jiu pe tema administratorului public şi a Clubului Sportiv Municipal?

Consilierii care formează majoritatea în Consiliul Local(CL) Târgu Jiu (PSD- ALDE – PSRo ) vor trece astăzi printr-un nou test, privind jocul politic. Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliul Local sunt mai multe proiecte pe care Marcel Romanescu le vrea puse în aplicare, dar consilierii majorităţii refuză să le voteze. Principalul motiv este că nu vor să îi facă deloc lin mandatul actualului primar liberal.

Cele mai importante proiecte de hotărâre sunt cele privind rectificarea bugetului pentru ca Transloc să poată primi suma de 220 de mii de lei. Dacă acest proiect nu va fi votat, angajaţii societăţii de transport în comun vor intra în grevă. Un alt proiect, de această cerut de părinţii din Târgu Jiu, este cel referitor la folosirea bazelor sportive din oraş de către copiii care practică sport şi nu au unde. Acest proiect a fost generat de o dezbatere publică a liberalului Gheorghe Pecingină despre soarta fotbalului din municipiu. Proiectul este iniţiat de consilierul PNL, Eduard Berca.

Alte proiecte de care nu vrea să audă de majoritatea PSD- ALDE, condusă de Aurel Popescu şi Adrian Tudor, sunt cele privind aprobarea criteriilor pentru funcţia de administrator public, consitituirea Consiliului Consultativ al Societăţii Civile, proiect iniţiat de consilierii PNL şi primar, şi aprobarea înfiinţării Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, proiect al primarului Marcel Romanescu.

 

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com