Se pregăteşte un manager politic din Craiova pentru CEO? Dian Popescu ar fi luat şi el în vizor din partea ALDE!?

Guvernul ar putea să ia în calcul pe final de an sau la începutul anului viitor o nouă structură de conducere pentru Complexul Energetic Oltenia şi pentru alte companii din subordine. Dacă managementul corporatist va fi eliminat de la Complexul Energetic Oltenia sunt toate premisele ca grupul Craiova din Guvernul PSD-ALDE să îşi impună propriul director la companie.

Cum vor negocia Weber şi Cârciumaru

Este vorba chiar de un doljean. Unul a mai fost director al Complexului Energetic Oltenia, chiar la înfiinţare, iar al doilea pretendent este în prezent membru în Directorat. Dacă tot plănuiesc manageri politici pentru Complexul Energetic Oltenia politicienii ar putea să numească totuşi gorjeni în fruntea companiei şi nu „externi”, ale căror interese nu coinicid cu viitorul economic al judeţului Gorj. În cazul unor manageri politici va depinde foarte mult şi poziţia lui Mihai Weber şi a lui Florin Cârciumaru în partid. Iriza şi Dian Popescu vor trage spuza pe turta ALDE, având în vedere că ministrul Energiei este membru al ALDE. Chiar aşa, cum i-ar sta lui Dian manager politic la Complexul Energetic Oltenia!? Catastrofic? Sublim?

Andrei Pavel

One thought on “Se pregăteşte un manager politic din Craiova pentru CEO? Dian Popescu ar fi luat şi el în vizor din partea ALDE!?

  • 12 octombrie 2017 la 17:14
    Legătură permanentă

    Cum il pregatesc? Trebuie sa fie un bun cotizant, sa raspunda la ordinele de partid, sa pupe unde trebuie, ce ar trebui sa stie?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com