Prognoza meteo pentru următoarele zile

PROGNOZA METEO. MARŢI

Vremea se va încălzi uşor, devenind călduroasă după-amiaza în sudul şi local în vestul şi centrul teritoriului. Cerul va fi variabil şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, local în zonele de munte şi în sud-estul ţării şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în cursul zilei în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, iar cele minime între 11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22…23 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO. MIERCURI

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, dar şi în general instabilă îndeosebi în zonele de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, în a doua parte a zilei, când vor fi averse şi descărcări electrice, local în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în rest. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei în sud-estul teritoriului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 14 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

 

PROGNOZA METEO. JOI

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, dar şi în general instabilă îndeosebi în zonele de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi se menţin condiţiile de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

PROGNOZA METEO. TENDINTA

VINERI – Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde doar izolat vor mai fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 36 de grade, iar cele minime, în general, între 11 şi 23 de grade.

SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ şi LUNI – La începutul intervalului vremea va fi călduroasă, local caniculară în regiunile sudice. Ulterior temperatura va scădea, începând cu vestul teritoriului, iar probabilitatea de apariţie a averselor va fi în creştere în special în regiunile intracarpatice şi la munte.(RTV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com