Partidele se luptă pe Boza sau pe şefia CEO?

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, este dat ca plecat sau retras de la companie până în luna aprilie. Potrivit liberalului Gigi Pecingină, Sorin Boza ar mai rămâne la companie până după semnarea contractului colectiv de muncă, după care postul său va fi ocupat de un politician sau de un gorjean sau un doljean puternic susţinut politic. De altfel, un loc în Directorat este liber, după retragerea lui Daniel Antonie.

Ar avea şi alte oferte

„Pe surse se aude că Sorin Boza se va retrage după semnarea contractului colectiv de muncă, pentru că ar avea oferte mai bune sau mai proaste. Sunt interese foarte mari. Cred că va fi o canibalizare. Cred că se vor trage sfori, se vor înroşi fire. Nu ştiu cine va veni. Îmi e greu să cred că se vor întâmpla lucruri spectaculoase. Nu ştiu acum dacă trebuie să fii sau nu specialist. Noul ministru Anton Anton se aude că ar fi verişor cu domnul Tăriceanu. Şi atunci ce să mai întrebi ce te recomandă pentru ocuparea postului? Familia!”, a declarat Gigi Pecingină, reprezentant al PNL Gorj.

Pe de altă parte, pesediştii îl susţin pe Sorin Boza şi îl aşteaptă cu braţele deschise în PSD. De asemenea, ALDE conduce Ministerul Energiei şi se află înaintea PSD în ceea ce priveşte pretenţiile la CEO. Cele mai mari şanse să prindă postul de preşedinte al Directoratului CEO le are Constantin Bălăşoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com