Până când mai cară CEO șefi din Craiova la sediul Executiv din Târgu Jiu?

Complexul Energetic Oltenia continuă să „importe” șefi și personal TESA din Craiova și să subvenționeze transportul acestora de la Craiova la Târgu Jiu și retur. După ce că se achită salarii babane, se mai scot din conturile companiei sume importante pentru asigurarea transportului din județul vecin la Târgu Jiu. Parcă se vorbea la un moment dat de politici de reducere a costurilor și de închiderea robinetelor. Sau poate că șefii companiei nu găsesc juriști, economiști sau ingineri destul de buni în Gorj și trebuie să îi aducă din altă parte. Este adevărat că transportul este asigurat pentru personalul din producție, dar la salariile celor din sediul Executiv, aceștia ar trebui să își suporte singuri naveta.

Complexul Energetic Oltenia a alocat din nou fonduri pentru navetiștii TESA cu funcții de conducere și nu numai. Sunt peste 400.000 de lei pentru contracte pe 12 luni pe traseele Craiova – Târgu Jiu și Motru – Târgu Jiu.

„Servicii de transport personal la si de la locul de munca si retur: – lot 1: Serviciul de transport personal pe traseul Craiova – Targu Jiu; – lot 2: Serviciul de transport personal pe traseul Motru – Targu Jiu”, conform CEO. Licitația va avea loc pe 2 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com