O rovinăreancă s-a ales cu locuinţa spartă de hoţi. Au sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei.

La data de 31 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu și Postului de Poliție Telești au reținut pentru 24 de ore ș introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi tineri, de 20 respectiv 29 de ani, ambii din comuna Telești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Aceștia, în noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri electrice și electrocasnice, dintr-un imobil situat pe raza comunei, ce aparține unei femei, de 32 de ani, din orașul Rovinari, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Prin mandatul de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Târgu Jiu, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul tânărului, de 29 de ani, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri. Totodată, pe parcursul cercetărilor tânărul, de 20 de ani, a pus la dispoziția polițiștilor celelalte bunuri aparținând părții vătămate.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale a celor doi.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, cei în cauză să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com