O nouă fabrică se deschide la Rovinari! E nevoie de 300 de muncitori

O nouă fabrică se va deschide la Rovinari. Aceasta va funcționa în fostele hale ale UMR Rovinari. Vor fi angajați 300 de muncitori. Primarul din Rovinari, Robert Filip, anunță că firma va produce ambalaje și va începe să facă angajări în perioada următoare.

„Când am venit la Primărie, am venit cu un singur gând. Să dezvolt orașul. Cu orice preț. Începutul a fost promițător, iar viitorul pare să fie la fel de promițător. Este nevoie de un singur lucru. Să întâlnești oameni motivați, dornici să facă lucruri bune.
Unul dintre oamenii de toată isprava se numește Remus Băluțeanu, o persoană care a avut mari oportunități de dezvoltare oriunde în afara gorjului, sau departe de țară, dar care a ales să rămână aici, în Rovinari.
El este cel care va deschide cea de-a treia fabrică în orașul nostru, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcționa la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producție, este programată pentru luna aprilie, într-o perioadă în care totul stă sub semnul necunoscutului.
Enova Group a achiziționat în urmă cu puțin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcționa, pe lângă AUTOLIV și MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei.
În perioada imediat următoare, prin intermediul platformei de recrutare de pe site-ul Primăriei Rovinari va începe procesul de selecție și angajare a personalului. Detalii despre profilul candidaților vor fi publicate pe platforma de recrutare din cadrul site-ului primăriei www.primariarovinari.ro/jobs
Ca autoritate m-am comportat exemplar cu mediul privat, iar asta se vede în fabricile deja deschise la Rovinari.
O a patra fabrică, cea de gips-carton, ar putea fi deschisă dacă și cealaltă parte a STATULUI, prin oamenii din companiile sale, ar avea aceeași deschidere pe care am avut-o eu.
Când tu companie, te afli pe marginea prăpastiei, te afli în postura de a da mii de oameni afară, dar te opui înființării de noi locuri de muncă, se numește asasinat economic.
Se întâmplă asta pentru că acolo sunt oameni impuși, oameni numiți, nu aleși, precum sunt primarii, de exemplu, care o dată la patru ani dau socoteală pentru tot ce au făcut.
De aici și dezinteresul, sau reaua-credință.
Dar eu nu mă las. Pentru că am făcut niște promisiuni rovinărenilor și vreau să le respect.”, potrivit unei postări a primarului din Rovinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com