O gorjeancă este fană a Vioricăi Dăncilă, nominalizată de PSD la fotoliul de premier

Propunerea Comitetului Executiv Național al PSD, făcută în ședința de marți, este salutată de către deputatul Elvira Șarapatin, președinta Organizației de Femei a PSD Gorj, parlamentarul social-democrat considerând că Viorica Dăncilă este omul potrivit pentru a gestiona problemele țării, din fruntea Guvernului.

,,O cunosc de foarte mulți ani pe Viorica Dăncilă, fiind amândouă printre cele mai vechi lidere de organizații de femei PSD din țară, cu o vastă experiență politică și profesională și cu rezultate foarte bune în campaniile electorale. Personalitate puternică, om de cuvânt, Viorica Dăncilă își ține întotdeauna promisiunile făcute. Caracterul său, dar și faptul că este un om corect, va fi un câștig pentru populație și un garant pentru unitatea partidului. Viorica Dăncilă este un europarlamentar activ, foarte apreciat  și cu rezultate foarte bune la nivelul Parlamentului European, în interesul României. Expertiza sa europeană este, de altfel, o necesitate stringentă pentru țară”, a declarant deputatul de Gorj.

Elvira Șarapatin crede chiar că propunerea de marți putea fi făcută și cu șapte luni în urmă de către CEx, momentul fiind și atunci unul la fel de tensionat pentru țară și partid.

,,Cu câteva luni în urmă i-am și spus, colegei și prietenei mele, Viorica Dăncilă, că ea ar fi cea mai bună propunere a PSD pentru funcția de premier, chiar rugând-o să accepte această poziție, în eventualitatea că va fi propusă pentru funcția de la vârful Guvernului. Am considerat că ea ar fi un factor de echilibru necesar în PSD, pentru ducerea la îndeplinire a programului de guvernare și pentru implementarea proiectelor de investiții, știut fiind faptul că aceasta face echipă bună cu Corina Crețu, comisarul european pentru Politici Regionale la Parlamentul European, a completat deputatul Elvira Șarapatin.

De altfel, parlamentarul de Gorj crede, de asemenea, că PSD a dat un exemplu pozitiv pentru politica românească, Viorica Dăncilă urmând să fie prima femeie-premier pe care o va avea România, președintele țării nevând motive de refuz în acest caz.

,,Vreau să mai scot în evidență și faptul că Partidul Social Democrat face un pas uriaș, propunând și susținând o femeie pentru gestionarea problemelor acestei țări, demonstrând existența democrației reale din această formațiune politică dar și că egalitatea de șanse nu rămâne doar un slogan, a conchis deputatul social-democrat.

 

            Biroul de Presă-Cabinet Parlamentar Elvira Șarapatin

(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com