O firmă din Gorj face 600 de angajări

Firma care a preluat Avicola Târgu Jiu va face 600 de angajări. Până în prezent investiţia de modernizare a fermelor de creştere a păsărilor este finalizată în procent de 70%.

„Personal am vizualizat stadiul lucrărilor în cele 76 de ferme şi în abator. Am văzut o parte din ele. Stadiul este unul extraordinar pentru că într-o perioadă scurtă de timp au reuşit să facă toate lucrările şi s-a ajuns la un stadiu de modernizare de 70% la cele 76 de hale de creştere a păsărilor. Lucrurile evoluează spre bine. A fost devansat termenul prevăzut iniţial. Se lucrează şi la abator. Halele vor fi populate. Am discutat şi cu şefii UCB pentru un protocol de colaborare. Firma doreşte să angajeze 20 de absolvenţi de anul acesta şi de anul viitor. Este vorba de diferite specializări: economic, juridic, ştiinţe administrative, inginerie şi altele.”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Au angajat deja 80 de persoane

Firma Carmistin care a preluat Avicola Târgu Jiu vrea să deschidă şi 20 de magazine şi a angajat până acum 80 de persoane.

„Din planificarea noastră vor fi 600 de angajaţi mai devreme de 1 mai. Din mai vom începe activitatea. Nu sunt suficiente CV-urile. Mai avem nevoie de oameni pe anumite domenii. Avem nevoie de şefi de fermă, medici veterinari, mecanici, electricieni. Cred că ne vom descurca până la urmă. Din cele 800 de CV-uri au fost selectate 80 şi oamenii deja lucrează la noi. Lucrăm intens la deschiderea a 20 de puncte de desfacere a produselor de la Avicola şi de nutreţuri combinate de la fabrica noastră de la Vâlcea”, a declarat Tiberiu Berbece, directorul societății Avicarvil, din grupul Carmistin

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com