O elevă de 13 ani, din Târgu Jiu, dispărută de acasă este căutată de poliție. UPDATE: Fata a fost găsită

La data de 24 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în jurul orei 20, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.
Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate.
Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare căprui, păr lung șaten, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariției era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, bluză de culoare verde și pantofi sport de culoare albă.
Minora a fost pusă în urmărire, la  nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.
Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com