Manu Tomescu: Sunt salariaţi care aşteaptă de ani de zile să li se facă dreptate

Liderul de sindicat din Termocentrala Rovinari, Manu Tomescu, din Complexul Energetic Oltenia, este de părere că acum este momentul să se elimine discrepanţele salariale. Tomescu îşi continuă campania pe facebook denumită „stopdiscriminării” şi consideră că oricare sindicalist trebuie să lupte pentru colegii săi cu lefuri mai mici. Sindicalistul crede chiar că acest lucru ar fi şi un motiv de protest.

„Eu cred că un lider de sindicat NU trebuie să accepte sub nicio formă, ca acolo unde el militează sindical, să existe salariați care sunt supuși unui tratament inferior față de colegii lor.

Din păcate la noi în companie sunt salariați care așteaptă de ani buni să li se facă dreptate în această privință, iar eu personal nu o să mă împac niciodată cu faptul că pe aceleași lucruri de muncă, având aceleași funcții și meserii, și exploatând aceleași utilaje, instalații sau aparaturi, sunt oameni care au rămas cu salariile mult mai mici decât colegii lor, din diferite motive subiective sau uneori chiar abuzive !

Sper că atât administrația C.E.Oltenia, cât și colegii din sindicate să fi înțeles că aceste discrepanțe salariale nu pot aduce pace socială în subunitățile si sucursalele din companie !

Trebuie neapărat ca din rezerva la fondul de salarii să înceapă urgent să fie făcută armonizarea salarială în subunitățile CEO, pe fiecare loc de muncă în parte ! Oricât de mult s-ar opune și s-ar agita anumiți „sindicaliștii” care în 2015 au beneficiat de măriri salariale substanțiale, fiecare în parte.

P.s Lupta pentru drepturile angajaţilor este o luptă onorabilă și dreaptă ! Dar atrag atenția încă o dată că lupta împotriva discriminării este chiar o cauză de PROTEST !”, potrivit lui Tomescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com