Majoritate PSD pentru bugetul lui Romanescu. Şedinţă de 10 minute la Consiliul Local.

Şedinţă fulger pentru votarea bugetului la Târgu Jiu. Consilierii locali nici nu au apucat să se aşeze bine pe scaune şi şedinţa a luat sfârşit. Proiectul de Buget propus de primarul liberal Marcel Romanescu a fost votat în unanimitate de aleşii locali. Aceştia au anunţat că nu vor să îi pună beţe în roate edilului şi i-au permis acestuia să beneficieze de un buget pe anul 2018 şi chiar într-un timp record. O asemenea rapiditate la vot nu s-a mai întâmplat de pe vremea primarului Florin Cârciumaru.

„Mă bucur că a trecut cu majoritate de voturi, ceea ce demonstrează că a fost un proiect bun, elaborat cu serviciile şi direcţiile de specialitte din primărie. A fost un proiect discutat cu liderii patidelor, cu viceprimarii, cu domnii consilieri în comisiile de specialitate. Este primul proiect de buget şi sunt fericit că a trecut în această formă. Înseamnă cu lumea a înţeles că este un proiect bun, aşa cum am dorit. Vom trece la treabă. Niciodată nu sunt destui bani ”, a spus Marcel Romanescu.

Lădaru îl domneşte pe Romanescu

„Şi până acum din peste cele 500 de proiecte au fost voturi pentru. Doar 3 proiecte au fost cu voturi împotrivă. El vrea să se victimizeze. Noi vrem să arătăm că nu avem nimic cu domnul primar. Nu am avut nimic de obiectat la celelalte proiecte. S-a întâmplat să nu fie dezbateri. Domnul primar a primit votul politic pentru buget şi îl va pune în aplicare aşa cum va dori domnia sa”, a spus Eduard Lădaru, consilier al ALDE,  surprinzător de domol în exprimare după şedinţa de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com