Işfan revine la vechile obiceiuri şi îi tratează cu flit pe profesorii care protestează la Colegiul Auto!

Profesorii care au protestat joi la Colegiul Auto „Traian Vuia” au fost trataţi cu flit de inspectorul şcolar general Ion Işfan. Acesta a revenit la vechile aroganţe şi a tratat cu dispreţ gestul profesorilor, anunţând public faptul că nu ştie despre ce e vorba. Dascălii sunt nemulţumiţi că nu le-au fost plătite orele suplimentare. Işfan spune că nu ştie despre ce e vorba, deşi statele de plată trec pe la ISJ.

Profesorii nu mai rabdă

„Motivul pentru care nu am intrat la ore este că nu am primit drepturile salariale. Este vorba de o parte a acestora. Nu am primit niciun fel de explicaţii din partea cadrelor de conducere de la Colegiu şi nici de la Inspectoratul Şcolar de ce aceste drepturi nu s-au acordat. Din contră, suntem duşi cu zăhărelul. Conducerea Şcolii a spus că inspectoratul nu a vrut să ne acorde aceste drepturi. Inspectoratul afirmă că de fapt conducerea şcolii nu ar fi trimis documentele pentru acordarea acestor drepturi salariale. Este vorba de banii pentru orele suplimentare efectuate în luna aprilie”, a spus Marinela Ciortan, profesor la Colegiul Auto din Târgu Jiu.

Işfan spune că nu ştie deşi conduce învăţământul preuniversitar

„Nu ştiu nimic. Pe mine nu m-a anunţat nimeni. Ei nu au niciun motiv să protesteze. Nu ştiu de ce protestează. Probabil că nu au copii la ore. O să mă informez despre ce este vorba şi o să anunţăm într-o conferinţă de presă care sunt rezultatele discuţiilor”, a spus Ion Ișfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Nu este pentru prima dată când Ion Işfan îi tratează de sus pe dascăli, indiferent de valoarea liceelor la care predau aceştia. Din acest motiv s-a propus chiar aplicarea unei sancţiuni cu suspendarea pe 6 luni din funcţia de conducere pe care Işfan o ocupă la PSD Târgu Jiu. Ar fi fost iertat, dar se pare că degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com