Începe mutarea echipamentelor de la depozitul de cărbune Roşia!

Administraţia Complexului Energetic Oltenia a aprobat recent un program de relocare a echipamentelor din depozitul actual de cărbune al Carierei Roşia, în noul depozit. Au fost astfel alocate fondurile necesare pentru demontarea echipamentelor. Firma care va obţine contractul va avea sarcina să asigure şi transportul utilajelor în noul depozit, precum şi remontarea, reparaţia generală şi modernizarea tuturor utilajelor care vor deservi noul depozit de cărbune al Carierei Roşia. Este vorba de maşina de scos din depozit, respectiv maşina de stivuit.

Încep în acest an

„Demontarea, transportul, montarea, reparatia generala si modernizarea utilajelor de depozit din depozitul actual de carbune al carierei Rosia în depozitul nou al carierei Rosia: Masina de scos din depozit tip T2846-79/d; Masina de stivuit tip AsG 1

Tara/Judet     Romania/Gorj

Data licitatiei 31.08.2018 ( au mai rămas 124 zile )

Data limita     05.06.2018 ( au mai rămas 37 zile )

Cod CPV:      45255420-9 – Lucrări de montaj pe uscat

Descriere scurta:      Demontarea, transportul, montarea, reparatia generala si modernizarea utilajelor de depozit din depozitul actual de carbune al carierei Rosia în depozitul nou al carierei Rosia de Jiu: Masina de scos din depozit tip T2846-79/d; Masina de stivuit tip AsG 1”, potrivit SEAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com