În timp ce Ydail câştigă aproape toate licitaţiile de la CJ Gorj, Florică pune IDP la îmbălsămat

Înreprinderea de Drumuri şi Poduri Gorj, din subordinea Consiliului Judeţean, se afundă în continuare într-o insolvenţă râncedă şi faliment. Maruis Florică, directorul IDP Gorj, stă cu degetul în gură şi vede cum alte firme private câştigă pe bandă rulantă licitaţiile chiar de la Consiliul Judeţean Gorj. Nu mai este mult şi IDP va fi trimisă la îmbălsămat pentru a putea fi îngropată definitiv. Şi când a câştigat o licitaţie, cea de reabilitare a podului de la Turcineşti, IDP nu a putut duce lucrarea la capăt şi muncitorii au ieşit în stradă. În tot acest timp un SRL, respectiv Ydail, câştigă pe bandă rulantă licitaţiile de la Consiliul Judeţean, începând cu cea în valoare de zeci de milioane de euro privind întreţinerea şi reparaţiile pe drumurile judeţene. Şi tot câştigă. Să îi ofere cineva popcorn lui Florică, şeful IDP, dacă tot stă pe margine şi priveşte cum se face.

Ultima licitaţie câştigată de Ydail Turceni

U.A.T.-Județul Gorj are în implementare proiectul ,,Reabilitare drum județean 672E, ce traversează localitățile Cornești, Stolojani, Câmpofeni, Arcani, Sănătești și Runcu, județul Gorj, finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

În urma finalizării procedurii de achiziție publică, a fost desemnat câștigător operatorul economic Asocierea S.C. YDAIL CONSTRUCT S.R.L., S.C. METALCOLECT PROD S.R.L. și S.C. MGM PROARCONS S.R.L., și  a fost  încheiat Acordul Contractual nr. 9987 din 27.07.2018 privind servicii de proiectare (PT+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări, cu o valoare de 19.994.565 lei fără TVA.

Proiectul se implementează în baza contractului de finanțare nr. 14690 din 09.11.2017, semnat între Ministerul Dezvoltării Regionale, și Administrației Publice, în calitate de autoritate publică centrală, coordonatoare a Programului Național de Dezvoltare Locală și U.A.T.-Județul Gorj, în calitate de beneficiar al finanțării, în baza Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene nr. 3470/2017 privind aprobarea listei obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea Programului național de dezvoltare locală, pentru județul Gorj, în perioada 2017-2020, cu modificările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com