FNME le aduce aminte românilor că minerii îşi dau viaţa pentru ca România să nu rămână în beznă

Minerii din Oltenia sunt solidari cu familiile ortacilor decedaţi în Valea Jiului, la Mina Lupeni. Liderii de sindicat amintesc faptul că mulţi mineri îşi sacrifică viaţa la locul de muncă pentru ca România să nu rămână în beznă. Mulţi dintre politicieni au uitat care sunt condiţiile în care lucrează minerii şi îşi aduc aminte de ortaci doar la moartea acestora, pentru câteva minute:

„Energeticienii din Termocentrala Rovinari aduc un pios omagiu colegilor din Valea Jiului decedati in accidentul de munca de la Mina Lupeni +Lucian Codlean si + Florin Ioan Suciu, Dumnezeu sa va aseze de-a dreapta Sa si sa va ocroteasca familiile crunt lovite de aceasta tragedie”, potrivit liderului de sindicat Doru Crăete, din cadrul Termocentralei Rovinari.

Mesaj şi de la FNME

Şi conducerea Federaţiei Naţionale Mine Energie este alături de familiile celor doi mineri decedaţi.

„Conducerea Federației Naționale Mine Energie işi exprimă regretul pentru tragica dispariţia colegului nostru Iuliu Lucian Codlean, de la mina Lupeni.

Uneori vorbele sunt prea sărace pentru a exprima durerea și regretul… Am primit cu mare tristeţe vestea încetării premature din viaţă a colegului nostru și de aceea simţim nevoia să transmitem pe această cale cele mai sincere condoleanţe întregii familii. În aceste momente grele şi pline de durere, suntem alături de familia acestuia.

Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată și să-i aşeze sufletul în Împărăţia Sa!”, potrivit FNME.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com