DSP Gorj a aplicat 15 amenzi Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu!

DSP Gorj a aplicat anul acesta 15 amenzi Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Direcția a participat in comisie mixta de control alaturi de  corpul  de control al Ministerului Sanatatii, la  actiunea de verificare a conditiilor igienico-sanitare la nivelul  Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu.

„Urmare a neconformitatilor constatate la fata locului au fost aplicate un nr. de 15 sanctiuni contraventionale in valoare de 19.000 lei

Au fost impuse termene de remediere .

A fost suspendata utilizarea bronhoscopului , aflat in dotarea cabinetului de pneumologie din Ambulatoriul integrat prin sigilarea aparatului cu sigiliile nr. 000997 si 000998 pana la intrarea in legalitate , in prezenta Dr. Vlad Elena, Dr. Popescu Costinel si As. Mihu Marcela , deoarece nu se respecta structura functionala a cabinetului de bronhoscopie si nici nu este mentionat in structura functionala a ambulatoriului integrat”, potrivit DSP Gorj, care a făcut publice rezultatele verificărilor la Spitalul Județean Târgu Jiu. Raportul de control integral rămâne secret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com