Distracţie penală: un tânăr de 19 ani a furat maşini, a făcut accidente şi a ajuns în arest

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cătunele au fost sesizaţi ieri de un bărbat, din comuna Cătunele, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței sale, ocazie cu care, din interiorul autoturismului proprietate personală, pe care îl lăsase dezasigurat, i-ar fi sustras un card bancar.

Fiind continuate cercetările, poliţiştii au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Praid, județul Harghita, bănuit de săvârșirea faptei.

Totodată, în aceeași noapte, acesta ar mai fi sustras tot de pe raza comunei Cătunele, un autoturism, lăsat dezasigurat şi cu cheile în contact, din posesia unui bărbat, de 34 de ani, pe care l-a condus, pe DJ671B, spre municipiul Motru, fără a deţine permis de conducere, pe o distanță de un kilometru, întrucât a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de pe marginea drumului, abandonând autoturismul.

Totodată, de pe raza aceleiași comune, a mai sustras și condus un alt autoturism, proprietatea unui bărbat, de 61 de ani, lăsat dezasigurat, cu cheile în contact, cu care a traversat DJ671B și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în șanțul de pe marginea drumului, loc în care l-a și abandonat.

De asemenea, în aceeași noapte, a pătruns fără drept, în curtea locuinței unei femei, de 34 de ani, din comuna Cătunele, ocazie cu care, din interiorul curții, ar fi sustras o bicicletă, pe care a condus-o pe DJ671 B și a abandonat-o în zona primăriei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de o persoană care nu deține permis de conducere.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com