Declarații după câștigarea alegerilor locale

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, crede că rezultatul la alegerile locale de la Târgu Jiu este unul istoric: „Acum spun doar atât: vă mulțumesc, dragi târgujieni, pentru încrederea acordată! Vă mulțumesc că ați votat și echipa PNL pentru Consiliul Local Târgu Jiu! Este o victorie istorică, o victorie care ne obligă să muncim mai mult, să depunem toate eforturile pentru ca municipiul nostru să ajungă acolo unde am promis – în rândul celor mai dezvoltate orașe ale țării. Continuăm proiectele începute, demarăm altele noi cu o echipă nouă, dedicată exclusiv cetățenilor municipiului Târgu Jiu.”

Liviu Cotojman, cu 70%:

Liviu Cotojman a câștigat detașat cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Roșia de Amaradia. Edilul liberal nu a avut parte de o campanie electorală ușoară. ”Câteodată voiam să adorm și să mă trezesc după ce se termină campania electorală!”, declara Cotojman, la Radio Infinit, după primele două săptămâni de campanie, fiind extrem de afectat de atacurile lansate de contracandidați la adresa sa.

Cosmin Pigui, Peștișani:

„Multumesc tuturor cetatenilor responsabili din Comuna Pestisani pentru rezultatul obtinut! CONTINUAM IMPREUNA toate proiectele aflate in derulare si cele in lucru! Am obtinut 58% din voturile cetatenilor din Pestisani, care s-au prezentat in numar mare la vot, procent 71,71%. Astfel, pentru primar, am obtinut 1305 voturi din cele 2263 exprimate la nivelul comunei! Va multumesc si va garantez ca nu vom incetini ritmul muncii in a aduce Comuna Pestisani acolo unde trebuie!

Cristina Cilibiu, Turceni:

„Victoria este a noastră, a tuturor celor din Turceni! Vă mulțumesc pentru susținerea masivă și vă asigur că orașul nostru își va continua dezvoltarea! Avem multe de făcut în următorii patru ani așa că ne întoarcem la treabă! Aș vrea să felicit toți candidații, indiferent de rezultatul obținut, pentru implicarea în această campanie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com