De luni se închide Stațiunea Săcelu

Sezonul 2020 pentru zona de agrement din statiunea balneoclimaterica Sacelu, aflata in administrarea CE Oltenia, va fi inchis incepand cu data de 28.09.2020.

In acest an, deschiderea a fost intarziata, initial, ca urmare a instituirii starii de urgenta care interzicea desfasurarea unor astfel de activitati si, ulterior, timpului alocat implementarii masurilor necesare pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2, masuri specifice activitatilor de operare a plajelor turistice.

Ca urmare a regulilor de distantare sociala impuse de pandemia actuala, capacitatea maxima a fost limitata la 200 de locuri. In acest sezon, gradul de ocupare a fost de 100%, atat in zilele de weekend, cat si in restul saptamanii.

Conducerea CE Oltenia multumeste celor care s-au ocupat de administrarea zonei de agrement Sacelu, in conditiile in care aceasta activitate se incadreaza in cele cu risc crescut de infectare, si, nu in ultimul rand, turistilor care au inteles si respectat restrictiile impuse de regulamentul de ordine interioara privind programarea, accesul si conduita in spatiul de agrement.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com