De la Messi la Don Balon

Liberalii au de ceva vreme probleme cu egoul. Cel puțin doi dintre aceștia cred că sunt stăpâni pe situație și pe voturile alegătorilor. În relația cu spectrul politic, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost acuzat de destule ori de adversarii săi că este lipsit de modestie. Acesta s-a comparat la un moment dat cu Messi care, atunci când va coborî în teren, se va alege praful de adversari. Analogia era cu situația rezultatelor obținute la un scrutin în Târgu Jiu, pentru care primarul a admis că nu s-a prea zbătut, ci a lăsat totul pe mâna echipei sale. De atunci lui Romanescu i s-a tras porecla de Messi.

Pe urmele lui Messi calcă Iulian Popescu, un candidat promovat de către liberali pentru postul de președinte al Consiliului Județean Gorj. Chiar și pesediștii nu contestă că Iulian Popescu a avut rezultate în plan personal și a performat în domeniul în care activează. Cu toate acestea, Iulian Popescu a fost lansat foarte târziu în campania pentru Consiliul Județean Gorj și este relativ necunoscut publicului din Târgu Jiu.

În plus, acesta pare prizonierul ideilor consilierilor săi, care vor să îl promoveze cu orice preț și cu orice riscuri, venind cu tot felul de propuneri de proiecte nemaifăcute, precum mocănița sau zborul cu balonul. Problema este că pui bomboana pe tort atunci când ai tortul. Până să ajungă la mocănițe și baloane, Gorjul are de rezolvat probleme majore de infrastructură și să construiască o economie locală, ca alternativă la minerit și energie. Apoi, gorjenii se pot da și cu balonul. Sunt și bile albe: proiectul privind construcția unui spital județean nou la Târgu Jiu este bună și ar trebui să fie preluată și asumată de toate partidele. Și probabil că așa va fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com