De ce a început Romanescu să râdă de PSD?

Marcel Romanescu, primarul de Târgu Jiu, şi-a schimbat în mod clar atitudinea. După ce a slăbit serios de grija „treburilor” din mica republică, ulterior a început să priceapă cum merg lucrurile. Adică nu trebuie să te agiţi prea tare, fiindcă salariul este la fel, lună de lună. Poate chiar mai mare, cu voia Tătucului Liviu Dragnea şi a eminenţei cenuşii Darius Vâlcov.

Îşi arată colţii

Romanescu s-a gândit până la urmă că are peste drum de primărie o organizaţie puternică, SRI şi peste tot o alta a „fraţilor” care sunt omniprezenţi, dar totuşi ascunşi. Ori cu asemenea arme nici nu mai contează culoarea politică sau negocierile din Consiliul Local. După cum s-a observat, Marcel Romanescu a început să îşi şi arate colţii în Consiliul Local, semn că nu îi mai este teamă de majoritate şi de reprezentanţii acesteia. Dar cel mai mare motiv care îl determină pe Marcel Romanescu, liderul PNL Târgu Jiu, să îşi râdă în barbă este degringolada din PSD.

Cu cât stă un om mai mult într-o funcţie, până la urmă intervine rutina, obişnuinţa şi mai capătă curaj, dar schimbarea de atitudine a lui Romanescu vine din haosul în care se regăseşte PSD. Lupta internă între o serie de candidaţi îndoielnici şi faptul că PSD arată că nu îşi doreşte sau nu are un candidat care să se bată cu şanse reale la postul de primar de Târgu Jiu sunt motivele pentru care Romanescu a prins curaj şi a început să râdă pe la interviurile cu presa. Râde, pentru că acum are mai multe variante la îndemână. Inclusiv politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com