Dăncilă, împinsă în campanie de un parlamentar gorjean

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, vrea să se erijeze într-unul din promotorii de campanie ai premierului Viorica Dăncilă. Cârciumaru prestează la greu pentru premierul care vizează funcția de președinte al țării, având în vedere că vrea să elimine zvonurile potrivit cărora ar urma să treacă la ALDE sau la Pro România. Cârciumaru s-a lansat într-un atac la adresa lui Klaus Iohannis, în prima zi de școală.

 

„Astăzi, Klaus Iohannis a depășit orice limită!

 

Pe zi ce trece, Klaus Iohannis devine din ce în ce mai agresiv din punct de vedere politic, neţinând cont sau nepăsându-i de auditoriu, ci doar de campania sa murdară. Astăzi, Iohannis a depăşit orice limită şi s-a lansat în atacuri la adresa PSD, chiar în faţa unor elevi de nici 13 ani, la deschiderea noului an şcolar. De parcă pe copiii, care au păşit pentru prima dată pragul şcolii, i-ar fi interesat frustrările sau răfuielile lui politice.

 

Lui Iohannis nu i-a păsat că se află la un eveniment deosebit din viaţa copiilor, la fel cum nu l-a interesat România, în ultimii cinci ani. În faţa unor copii veniţi în prima zi de şcoală, Iohannis şi-a prezentat mesajul pur electoral, acuzând PSD de tot şi de toate. Culmea, Iohannis le-a vorbit copiilor de gimnaziu despre drepturile românilor încălcate de statul român, de parcă preşedinţia sa nu face parte din acelaşi stat.

 

După cinci ani de vacanţe şi absenţe din viaţa românilor, Iohannis s-a trezit în precampanie şi le-a vorbit unor copii despre efectele negative ale “nepăsării statului”.

Acesta este modelul de profesor pe care Klaus Iohannis l-a prezentat, astăzi, unor copii de gimnaziu, la debutul noului an şcolar. Un profesor măcinat de ranchiună şi ură, dispus să recurgă la orice tertip pentru a-şi atinge din noul obiectivul. Acesta este Klaus Iohannis!

 

Florin Cârciumaru,
Senator PSD Gorj”, potrivit unei postări a senatorului PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com