Cum forţează transportatorii mâna CEO pentru profit! Bani în plus către firmele care transportă salariaţii de la EMC Roşia – Rovinari

Complexul Energetic Oltenia(CEO) se vede pus în situaţia de a scoate bani în plus din buget pentru a asigura transportul salariaţior. Este vorba de încheierea unui acord-cadrul pentru angajaţii Exploatării Miniere de Carieră Roşia – Rovinari. Cu toate că fusese stabilit un buget de 16,4 milioane de lei, la licitaţia organizată în urmă cu doar câteva luni s-a prezentat un conglometat de mai multe SRL-uri conduse de un lider de asociaţie.

Au depus o singură ofertă, cu 10% mai mare decât bugetul!

Compania a fost pusă de transportatori în situaţia ingrată de a căuta noi surse de finanţare pentru a acoperi diferenţa de bani dintre bugetul alocat şi ofertă. Şefii Complexului Energetic Oltenia aveau în vedere semnarea unui acord-cadru pe 24 de luni, în valoare de 16,4 milioane de lei. Se cere acum aprobarea acţionarilor companiei pentru suplimentarea cu 1,6 milioane de lei, adică aproape 10% peste bugetul iniţial.

Firmele care s-au coalizat şi au depus o singură ofertă

Expres Transport SA lider de asociaţie Fynutury SRL, J & R Car SRL, TPSUT SRL, Valcas SRL, Nemoiraz Com, Promovidal Serv SRL, Eurohod Tour SRL, SC AD şi Fynutury Trans SRL şi Gabi Cost Com SRL.

Oferta depusă de grupul de firme este de 18 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com