Casă de pariuri din Târgu Jiu, spartă cu un baros de trei tineri din Petroșani. Au sustras 16.000 de lei, dar suspecții au fost prinși.

Trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, au pătruns în cursul nopții trecute, în jurul orei 02,00  în sediul unei case de pariuri, de pe strada 1 Decembrie 1918 , din Târgu Jiu, de unde au sustras suma de 16.000 lei .

Aceștia au fost prinși de polițiști la scurt timp după comiterea faptei și conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Potrivit unor surse judiciare, suspecții au folosit un baros cu ajutorul căruia au spart geamurile casei de amanet, precum și ușa de la seiful în care se aflau banii. Zgomotul produs de tineri a trezit un localnic din zonă care a sunat la poliție. Suspecții intenționau să fugă cu ajutorul unui autoturism. În mașină au fost găsite mănuși, cagule, banii și barosul. Autorii jafului au fost reținuți de către polițiștii din Târgu Jiu.

Este al doilea jaf care are loc în acest an la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Tot anul acesta a fost jefută și o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com