Bursa schimbărilor de șefi de la serviciile deconcentrate

Au început deja primele discuții pe tema schimbărilor de șefi la serviciile deconcentrate. Liberalii și aliații lor de la guvernare și-au propus să facă schimbări la toate instituțiile unde sunt șefi numiți în perioada Guvernării PSD și chiar mai vechi. Au fost deja vehiculate și primele nume de viitori directori. Schimbări de șefi ar putea să se producă la Direcția Silvică Gorj. Actualul șef ar putea fi înlocuit cu un fost șef, respectiv cu Gheorghe Novac.

Pensionare la SGA

Potrivit lui Viorel Caragea, fost candidat la Primăria Târgu Jiu, Ion Călinoiu ar urma să se pensioneze de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj. Acesta ar putea fi înlocuit cu fosta șefă, Doina Isar. De asemenea, Nicolae Călescu ar urma să fie înlocuit cu fostul manager medicul veterinar Iliuța. În fruntea Direcției de Sănătate Publică Gorj ar putea ajunge un medic, în locul actualei directoare economice care asigură interimatul. Denisa Brănescu este văzută pe un post de șef la o deconcentrată sau chiar la Instituția Prefectului.

Cert este că vor urma schimbări de șefi la Agenția pentru Protecția Mediului și Garda de Mediu sau la Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Dat ca plecat este și prefectul de Gorj, Cristinel Rujan. Acesta ar urma să plece în prima decadă a lunii ianuarie a anului viitor. Sigur că orice surprize sunt posibile, mai ales în funcție de cât va rămâne actualul guvern în funcție. Se vehiculează tot mai des varianta alegerilor anticipate, prin căderea guvernului și în urma respingerii de două ori a propunerii de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com