Boza sfătuit să taie în carne vie la TESA, în Executivul CEO. „Mineritul nu se face în birou!”

Dan Ilie Morega, fostul subprefect de Gorj, a declarat că administraţia Complexului Energtic Oltenia trebuie să facă reduceri masive de personal în zona TESA şi chiar din anul 2018. Potrivit lui Morega personalul din birouri ar trebui redus la jumătate. Li se va putea oferi un loc de muncă în producţie sau să plece, dacă nu le va conveni oferta administraţiei.

Mineritul de birou

„Vreau să atrag atenţia conducerii CEO. Va trebuie să fie un an de investiţii mari. Avem probleme cu mediul. Avem nevoie de reparaţii la utilajele din minerit, înlocurea unor subansamble. Sunt probleme şi nu s-a realizat nimic, deşi au o structură organizatorică nouă. Au mult personal TESA. Mineritul nu se face în birou, la Gară, pe strada Victoriei, ci se face la termocentrale şi în cariere. Nu poţi să începi activitatea cu 120 şi să ajungi la 500: maximum 250 e suficient. Nu să umble câte 7 cu hârtiile unul după altul”, a declarat Dan Ilie Morega.

2 comentarii la „Boza sfătuit să taie în carne vie la TESA, în Executivul CEO. „Mineritul nu se face în birou!”

  • 14 decembrie 2017 la 22:19
   Legătură permanentă

   Da cine ești tu frate ești un nimeni în drum faci parte din tesa de comentezi sa puneți mana la muncă că ați luat bani destui degeaba mergeți în cariere pe frig și ploi sa vedeți cum este ce produceți voi de aveți salariile mai mari ca minerii

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com