Bărbat reţinut de poliţie, după ce a agresat fizic un elev. Minorul îi lovise fata cu un bulgăre de zăpadă.

Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Peştişani au fost sesizaţi ieri de o femeie de 40 de ani, cu privire la faptul că în curtea liceului din localitate un bărbat a lovit un elev.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Peştişani, a intrat în curtea liceului din localitate unde a lovit un elev de 14 ani şi a ameninţat mai mulţi elevi, pe motivul că aceştia au aruncat cu bulgări de zăpadă spre fiica sa. Totodată, s-a procedat la efectuarea controlului corporal, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor.

În urma examinării elevului agresat de către medicul legist s-a constatat că, pentru leziunile traumatice suferite, necesită un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. În baza probatoriului administrat în dosar, față de bărbatul de 37 de ani, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii și liniștii publice şi port fără drept de obiecte periculoase.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com